You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
28 APRIL | RIKARE TRÄDGÅRD - ÖKA DIN BIOLOGISKA MÅNGFALD I DIN TRÄDGÅRD 
Digital föreläsning med Ulrika Flodin Furås där du får tips om vad du kan göra för insatser som påverkar den biologiska mångfalden i den egna trädgården och hur du sköter din trädgård med hänsyn till både naturen och miljön.

Ulrika  tipsar också om pollinerarvänliga blommor och efter föreläsningen svarar hon på frågor.
 
Ulrika Flodin Furås har gett ut flera böcker om trädgård och är chefredaktör för tidningen Koloniträdgården. Förutom att skriva om odling sköter hon bland annat om odlingen på Naturhistoriska Riksmuseets innergård och Vasamuseets trädgård, samt arbetar som guide och håller trädgårdsvandringar.

DATUM OCH TID
Torsdag 28 april, klockan 18.15-19.30. Vi önskar att du loggar in 18.15, så att vi hinner hjälpa till med eventuella inloggningsproblem. Föreläsningen börjar sedan 18.30.

KOSTNAD
Föreläsningen är kostnadsfri och genomförs via Teams.

ANMÄLAN SENAST 27 APRIL, KL 16.00
Anmäl dig här via Studiefrämjandets hemsida.

VIKTIGT! Direkt efter din anmälan får du ett bekräftelsemejl från oss. Kolla att det inte hamnat i skräpposten.

NOTERA! Dagen före föreläsningen får du ett mejl med länken till föreläsningen.

FRÅGOR
Frågor kring föreläsningen ställer du till Jessica Berg, naturum, jessica.berg@lansstyrelsen.se, 010-225 15 50, eller Carina Carlsson, verksamhetsutvecklare, Studiefrämjandet, carina.carlsson@studieframjandet.se, 026 -280 54 60. Föreläsningen arrangeras av Biosfärområde Älvlandskapet Nedre Dalälven och Färnebofjärdens nationalpark i samarbete med Studiefrämjandet.