You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.


Pia Rydberg Wallner ny verksamhetsutvecklare på Nedre Dalälven, 8 juni 2022
Vi på Nedre Dalälven är glada att få presentera vår nya kollega Pia Rydberg Wallner som började hos oss i maj. Pia kommer att jobba som verksamhetsutvecklare av hållbar besöksnäring med fokus på lokal mat och dryck.
Pia kommer från ett arbete som affärsutvecklare på Visit Dalarna med ansvar för besöksnäringen i kommunerna Avesta och Hedemora samt tidigare projektledare och sedan samordnare för det lokala mat- och dryckesnätverket Taste of Dalarna.

Så här presenterar Pia sig själv 
Att få stötta engagerade företagare, knyta ihop aktörer som vill utveckla nya produkter och samarbeten och skapa produktiva nätverk är något som jag älskar och glad för att nu få möjlighet att göra i Nedre Dalälvsområdet. Jag bor i Hedemora och har arbetat med turism och besöksnäringsrelaterade frågor i Dalarna i större delen av mitt yrkesverksamma liv. Jag har förmånen att få jobba med det jag gillar att göra även på min fritid, nämligen hitta nya intressanta besöksmål, vandra i kulturmiljöer och inte minst besöka och upptäcka lokala mat- och fikaställen. Ser så mycket fram emot att få utforska hela Nedre Dalälven och träffa er alla i området!