You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Vi på Nedre Dalälven har fått några nya ansikten under våren. Först ut att presenteras är stigfinnaren och ledstjärnan Tobbe Öhman som är en av våra två nya verksamhetsutvecklare. Just cykel- och vandringsleder är en av Tobbes specialiteter och där har han redan börjat fundera kring ett kommande ledprojekt i Biosfärområde Älvlandskapet Nedre Dalälven. Här följer en kort presentation av Tobbe.

Vad ska du göra hos oss?
Officiellt heter det att jag är utvecklare av hållbar besöksnäring med fokus på friluftsliv. Just nu skissar jag på ett projekt som syftar till att bland annat lyfta fram de cykel- och vandringsleder som finns i biosfärområdet. I arbetet med att stötta och utveckla besöksnäringen i området så kommer jag göra många besök ute hos entreprenörerna i deras vardag. Det kommer bli många spännande möten och mycket kaffe, det ser jag fram emot.

Kan du säga något om din bakgrund?
Tidigare uppdrag har bland annat varit ledutveckling hos Sala kommun och projektledning hos Region Västmanland. Hos den sistnämnda arbetade jag med en organisationsmodell för cykel‐ och vandringsleder och den digitala plattformen Trails of Västmanland.

Lite kort om dig?
Jag bor i Sala och du hittar mig lika ofta på en stig ute i skogen på cykel eller med kängor som på ett mysigt café. Personligen älskar jag att upptäcka nya stigar och områden så det ska bli underbart att få arbeta i Nedre Dalälvens varierande landskap med vild natur och rustika bruksmiljöer.